Information om Covid-19 riktlinjer för SGDF verksamhet

Golfen kan erbjuda en plats för friskvård och aktivitet i rådande läge men det är också allas vårt ansvar att minska risken för smittspridning i samhället.

COVID 19 restriktioner

SGDF kommer att under den rådande pandemin följa SGF, RF och FHM´s rekommendationer angående idrott, tävling, träning och andra av förbundet organiserade aktiviteter.

I och med att det är en oklar situation om när vi eventuellt kan återuppta våra normala aktiviteter så kommer vi planera för att under 2021 kunna ha ett normalt tävlingsår.

Den innebär att vi vill att alla berörda planerar tävlingar, allokerar spelplatser och aktiviteter som vanligt. Dock ska alla vara medvetna om att aktiviteter kan komma att ställas in på kort varsel beroende på den för tillfället aktuella rekommendationen från SGF.

Med vänlig hälsning
Per Forsberg Blavier
Ordförande

SGDF Junior

Här finns uppdaterad information gällande juniorverksamheten

Juniortävlingar

2021-04-26: Första omgången av Teen Tour är inställd av SGF sedan tidigare och SGDF ställer också in Rookie Tour och Mini Tour fram till 17/5.

Vår målsättning framöver är att i största möjliga mån kunna genomföra tävlingarna så säkert som möjligt eller ställa om. Detta kan komma att ske med kort varsel.

 

Juniorträningar

2021-04-12: SGF har gett grönt ljus gällande golfträning för barn och ungdomar upp till 19 år. Vi kommer därför att arrangera träningar för Golftjej STHLM, Golfgrabb STHLM, Golfteam STHLM och Golfteam STHLM plus när utomhussäsongen nu är igång. Vänligen se respektive sida för att läsa mer.

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

Advertising

Analytics

Other