Information om Covid-19 riktlinjer för SGDF verksamhet

Golfen kan erbjuda en plats för friskvård och aktivitet i rådande läge men det är också allas vårt ansvar att minska risken för smittspridning i samhället.

COVID 19 restriktioner

Onsdag 12 maj kom regeringen med det glädjande beskedet att ett antal restriktioner lättas från och med den 1 juni. Det innebär bland annat att idrottstävlingar då kan starta inom vissa ramar. SGDF kommer att under den rådande pandemin följa SGF, RF och FHM´s rekommendationer angående idrott, tävling, träning och andra av förbundet organiserade aktiviteter.

SGDF kan, efter samråd med RFSisu, informera att det inom Region Stockholm inte föreligger några andra rekommendationer vad gäller idrott än dem som SGF informerade om den 17 maj.
Självklart ska spelet genomföras utan samlingar och undvikande av trängsel.

Dock ska alla vara medvetna om att aktiviteter kan komma att ställas in på kort varsel beroende på den för tillfället aktuella rekommendationen från SGF.

Med vänlig hälsning
Per Forsberg Blavier
Ordförande

SGDF Junior

Här finns uppdaterad information gällande juniorverksamheten

Juniortävlingar

2021-05-24: Första och andra omgången av Teen Tour är inställd av SGF. Vi som distrikt har nu fått möjligheten att arrangera tävling inom distriktet som ersätter Teen Tour och Rookie Tour #2. Läs mer om SGDF Junior Challenge

Från och med 1 juni gäller lättnader för allt tävlingsspel, läs mer på SGF hemsida.

Vår målsättning framöver är att i största möjliga mån kunna genomföra tävlingarna så säkert som möjligt eller ställa om. Detta kan komma att ske med kort varsel.

 

Juniorträningar

2021-04-12: SGF har gett grönt ljus gällande golfträning för barn och ungdomar upp till 19 år. Vi kommer därför att arrangera träningar för Golftjej STHLM, Golfgrabb STHLM, Golfteam STHLM och Golfteam STHLM plus när utomhussäsongen nu är igång. Vänligen se respektive sida för att läsa mer.

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

Advertising

Analytics

Other