Nyheter

SGDF Junior Scramble 2021

Välkommen att spela SGDF Junior Scramble!

Nyhet för säsongen 2021! SGDF Junior Scramble är en avslutningsdag för Golftjej och Golfgrabb tillsammans på Saltsjöbadens GK söndagen 3 oktober.

Dagen kommer vara full av aktiviteter på och utanför banan. Vi har löpande start, men det finns aktiviteter runtom klubbhuset för de som går senare och för de som kommer in tidigt. Det kommer finnas överraskningar och olika deltävlingar utmed banan. (Starttider mellan 12.36-15.24)

Dessutom utmaningar runtomkring klubbhuset och även kommer representanter inom SGDF i programmet Nu vänder Stockholm trenden vara på plats för att ställa frågor och lyssna av vad juniorer tycker om golfen i ett s.k. juniorforum som är frivilligt att delta på.

Ansvarig tränare: Malin Vingeskog, Nathalie Berglind och Fredrick Andreason

För vem: Alla tjejer och killar från 11 år med lägre än 54 i hcp.

Plats: Saltsjöbadens GK

När: Söndagen den 3e oktober 12.00-17.30 (avslutningstid kan komma att justeras beroende på antal deltagare, startlista och exakt schema kommer dagarna innan)

Kostnad: 350 kr

Anmälan: Anmälan och betalning sker via min golf, klicka här! (max antal deltagare 60st)

 

Vi reserverar oss för förändringar som kan ske till följd av utvecklingen av Corona-viruset. Vi som förbund följer riktlinjer från folkhälsomyndigheten samt RF och SGF.