Paragolf tävlingar

Välkommen på paragolfträning tillsammans med SGDF

SGDF anordnar träning för paragolfare under hela året. Här hittar du all information som datum och länkar till anmälan. Vi har också många klubba i distriktet som anordnar träningar som de bjuder in till. De hittar du längre ner på denna sida.

Just nu arrangeras ingen vinterträning pga pandemin. Vi återkommer med ett schema för sommaren när det blir aktuellt att träna igen.

 

Vem får delta på SGDF träningar för paragolf?

Deltagare: Alla är välkomna att anmäla sig till våra träningar mot en avgift

Anmälan: Anmälan sker via min golf där också avgiften betalas. Klicka på länkarna nedan för att anmäla dig till träning.

 

Paragolf i distriktet

Golf som attraktiv sport för alla, det är kul att träffas och träna tillsammans!

Träningar på våra klubbar i distriktet

En viktig del av SGDF paragolfverksamhet är att rekrytera flera spelare, detta bör ske genom att delta i/arrangera prova på träffar i samarbete med våra klubbar i distriktet.

För att ha mötesplatser för paragolfare är det önskvärt att ha 7-8 klubbar i olika väderstreck inom SGDF som har paragolfverksamhet. Dessa klubbar blir då naturliga mötesplatser för gemensamma paragolfaktiviteter inom distriktet.

Här finns inbjudningar från klubbar som idag arrangerar träningar för paragolf. Klicka på respektive inbjudan om du vill läsa mer.

 

Vill ni som klubb arrangera träning och bjuda in? 

Kontakta SGDF paragolf, paragolfen@sgdf.se