Nyheter

Inbjudan till en kväll om tävlande juniorer

 

Det är mycket som händer kring en tävlande junior och det finns många olika tävlingar, allt från Svenska Juniortouren, JMI, rankinggrundande tävlingar till internationella amatörtävlingar. Hur ska en junior tänka? vilka tävlingar ska junioren spela? hur många tävlingar ska spelas på en säsong? Hur stöttar ni bäst era juniorer?

 

Förra årets träff blev fullbokad rekordsnabbt och har nu blivit efterfrågat. Vi bjuder in dig som är förälder, ledare, tränare för tävlande golfjuniorer till en kväll där vi fortsätter att lyfta hur viktigt det är att hitta balansen mellan tävling och träning. Det kommer finnas olika roller från SGDF på plats för att svara på frågor och hålla i olika pass under kvällen. Det finns dessutom ett helt rum med föräldrar som har skaffat sig egna erfarenheter.

 

 

Kvällens fokus:
  • SGDF verksamhet för juniorer, Christina von Wachenfeldt
  • Slaget om Stockholm, Per Geber
  • Tävla rätt – Träna rätt med Martin Pettersson
Datum: måndag 23 oktober

 

När: kl. 18.00-21.00 (smörgås och kaffe från 17.30)

 

Var: Elite Carolina Tower

 

Anmälan: Anmäl dig här! Det finns endast ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller! (ni får anmäla flera personer från samma klubb) Vi bjuder på smörgås & kaffe.

 

 

Varmt välkomna!

 

Vi har svårt att nå alla som är engagerade! Denna inbjudan får gärna spridas till alla föräldrar, personal på golfklubb, tränare, eller ideell inom juniorverksamhet.

Anmäl dig till träffen, klicka här!