Lokala Regler på klubb

Det åligger varje GDF att granska och godkänna de lokala reglerna på varje klubb i distriktet. Inom Stockholms GDF har ett löpande arbete med granskning och godkännande pågått under flera år, administrerat och hanterat av Regelkommittén i SGDF.

Regler för Golfspel, och Spel- och Tävlingshandboken är de övergripande regelverk som styr. SGF tillhandahar också den så kallade InfoBanken för att skapa olika typer av dokument för klubben eller för en enskild tävling, t ex Lokala Regler, Tävlingsregler, Villkor för Tävling och Lokala Ordningsföreskrifter. InfoBanken hittar du genom att klicka här.

Samtliga klubbars lokala regler skall vara utformade enligt de riktlinjer och beskrivningar som finns i InfoBanken. I Infobanken finns formuleringer att hämta för de lokala regler som kan vara aktuella, dessa formuleringar skall användas.

Klubbar som har lokala regler som inte är formellt godkända av distriktet, uppmanas att skicka in dessa för granskning och godkännande. Om en klubb ändrar sina lokala regler skall dessa också skickas för godkännade. Bifogar mall för 2022 års Lokala Regler.

Lokala regler för godkänning skickas till info@sgdf.se

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

Advertising

Analytics

Other