Träna i simulator tillsammans med Golfgrabb på Täby Indoor Golf!

Träna i simulator tillsammans med Golfgrabb på Täby Indoor Golf!

Lördagen den 20e november drar golfgrabb igång vinterträningen. Vi börjar vintersäsongen på Täby Indoor Golf och erbjuder alla golfgrabbar att anmäla sig till två olika pass, raka slag, raka slag eller kanske till båda?

 

Raka slag Grupp 1 Kl 9-10:30 (12 platser)

Långa slag Grupp 2 Kl 10:30-12 (12 platser)

 

Raka slag med Trackman 

Träna och spela med Trackman. Fokus på träningen den här gången ligger på raka slag och på hur vi kan använda Trackman som feedback på vad vi gör med klubban igenom bollen. Vi kommer även spela bana och prata lite grundläggande bollflyktslagar. Ansvarig tränare för aktiviteten är Fredrick Andréason som PGA Tränare och Level 2 certifierad inom Trackman University.

 

Långa slag med Trackman 

Träna och spela med Trackman. Fokus på träningen den här gången ligger på långa slag och på hur vi kan använda Trackman som feedback på vad vi gör med klubban igenom bollen. Vi kommer även spela bana och prata lite grundläggande bollflyktslagar.

Ansvarig tränare för aktiviteten är Fredrick Andréason som PGA Tränare och Level 2 certifierad inom Trackman University.

Ansvarig tränare:  Fredrick Andréason

För vem: ALLA killar från 11 år

Plats: Täby Indoor Golf

När: lördag 20 nov kl 10–11:30 eller 11.30 – 13.00 (12 platser)

Kostnad: 300 kr per pass, anmälan och betalning via GIT

Anmälan: Anmälan och betalning sker via GIT, klicka här (max 12 platser per grupp)

Vi reserverar oss för förändringar som kan ske till följd av utvecklingen av Corona-viruset. Vi som förbund följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten samt RF och SGF.