Triangelmatchen

Triangelmatchen- SGDF lagtävling mot Skåne & Göteborg

Triangelmatchen är en rolig och spännande distriktsmatch för tjejer och killar som spelas i lag mellan Stockholm, Skåne och Göteborg varje höst!

Vem som får spela Triangelmatchen & detaljerad spelinformation:

Deltagare

Lagen tas ut genom en uttagning och de aktuella spelarna bjuds in att spela personligen. Laguttagningen sker i samband med Teen Cup Regionsfinal som spelas den 10 augusti på Nynäshamn GK. En plats till 3:e och 4:e spelare i respektive flickklass 13-15 år samt en plats till 3:e och 4:e spelare i pojkklasserna 13-15 år. Kan inte inbjudna spelare delta enligt ovan så kommer nästkommande spelare att tillfrågas enligt resultatlistan för respektive klass. Totalt tas 6 flickor och 6 pojkar ut till matchen.

 

Detaljerad spelinformation

Lagen från de olika distrikten möter varandra i en lagtävling där spelformen är ”Ryder cup-format” dvs foursome och fyrboll matchspel lördag och singlar söndag.

Kostnad för att delta på Triangelmatch 2021 är 1 000 kr. Då ingår resa, mat och logi.

Två ledare från SGDF åker med laget.

Spela tillsammans i lag med andra kompisar från olika klubbar i distriktet. En oförglömlig resa tillsammans med spelare och ledare!

Historik

Säsongen 2012 var det premiär för denna Distriktsmatch och Stockholm gästade då Göteborg och Lycke GK där Stockholm segrade.

Under säsongen 2013 gästades vi av Göteborg och matchen spelades på Huvudstadens GK och även detta år så segrade Stockholm.

Säsongen 2014 gästade Stockholm åter igen Göteborg och Kungsbacka GK och även detta år slutade med seger för Stockholms juniorer.

Inför säsongen 2015 bjöd vi även in Skånes Golfförbund där även matchen avgjordes och då mellan tre golfförbund. Efter mycket kämpande fick Stockholms juniorerna ta med sig bucklan hem på tåget.

2016 arrangerade Göteborgs GDF tävlingen på Öijareds GK där spelade Göteborgsjuniorerna hem segern.

2017 arrangerade Stockholms GDF på Huvudstadens GK Lindö där Stockholms juniorer spelade hem segern efter särspel mot Göteborgsjuniorerna.

2018 arrangerade Skånes GDF på Barsebäck GCC där Göteborgs juniorer spelade hem segern.

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

Advertising

Analytics

Other