Årets Nyhet! Slaget om Sverige – Indoor Tour by Golfstore

Vilken spelare, klubb och distrikt är bäst inomhus?
Tävla och träna under vintern i samarbete med Trackman, Skåne, Stockholm och Göteborgs- Golfförbund startar vi - Slaget om Sverige – Indoor Tour by GOLFSTORE. Ett initiativ för att kunna förlänga golfsäsongen så juniorer kan tävla året om.

Välkomna till vår nya satsning på inomhusgolf

Anmälan sker via Min Golf och det kostar 100 kr att vara med. Man bokar sen sin tid på valfritt indoor ställe eller så spelar du på klubbens/tränarens Trackman. Din Trackman profil är det som gäller, har man ingen så registrerar man den i samband med anmälan till tävlingen.

I samband med anmälan får du en Trackman inbjudan till tävlingen. Du väljer vilken klass du vill spela i Elit/Future eller Rookie/First. Ett tips är att ladda ner Trackman Golf appen så blir det enkelt att logga in. Din Trackman profil ska innehålla ditt namn och golfklubb så vi kan se hur bra det går för oss i Stockholm.

Anmälan via länken nedan:

Slaget om Sverige Indoor Tour

Boka din tid på våra Indoor ställen i Stockholm

Vi har specialpriser med följande ställen i Stockholm 100 kr/junior på vardagar när man spelar minst 2 personer. Bokning hos Ruff: Boka online, betala på plats och uppge att du ska spela tävlingen, då får du specialpriset. Bokning hos Indoor Golf: Där får du en specialkod när du anmäler dig till tävlingen och betalar 200 kr/timme.

 • Ruff Vallentuna
 • Ruff Infra city
 • Ruff Frihamnen
 • Indoor Golf Täby
 • Indoor Golf Nacka
 • Golf Lab STHLM

Boka enligt gällande regler och välj ”betala på plats” förutom på Indoor Golf i Helsingborg och i Malmö. Där får du en specialkod när du anmäler dig till tävlingen och betalar 200 kr/timme.


Tävlingsinformation

Slaget om Sverige Indoor Tour by GOLFSTORE!
– Vilken spelare, klubb och distrikt är bäst inomhus?
– Tävla och träna under vintern
– I samarbete med Trackman, Skåne, Stockholm och Göteborgs golfförbund startar vi:

Årets stora nyhet!
Tävlingen startar den 22 november och består av 5 deltävlingar, där varje deltävling varar i 3 veckor.
Sista deltävlingen spelas fram till och med den 6 mars.

Order of Merit och final
Efter varje deltävling delas Order of Merit poäng ut och det är priser till de 3 bästa i varje klass. Efter sista deltävlingen tas det ut 4 spelare från varje klass som är baserat på Order of Merit listan (med högst poäng) och de får vara med i våra finaler – Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att spela närmast den ort du bor på. I finalen representerar du inte bara dig själv, din klubb utan även ditt distrikt.

Praktiskt – hur fungerar det?
Alla inomhusställen som har en Trackman kan man spela på efter att man betalt och anmält sig. Du loggar in med din Trackman profil och anger ditt namn och hemmaklubb i Trackman Appen (QR kod) och väljer Tournament och då kommer tävlingen – Slaget om Sverige att finnas i din profil.

Trackman länk
Efter att du anmält dig så kommer du att få en inbjudan till den tävlingsklass du anmält dig till. För att vara med i tävlingen krävs en Trackman Profil, detta skapar du samtidigt när du går med i tävlingen. OBS!  Glöm inte att  gå med i tävlingen annars fungerar det inte. Ladda ner Trackman Golf som app så blir inloggningen enkel.

Regler
Vi spelar brutto i alla klasser och i varje klass spelar både killar och tjejer. Banorna och klasserna kommer att vara inställda efter detta så det blir olika längder på tees och olika svårighetsgrader på banan, med stimp och hårdhet på både greener och fairways beroende på vilken klass du spelar i.

Puttning och antal hål
Vi kör ”gimmie” inom 2,4 m och sen Auto putt by Tour så vi puttar inte alls. Varje tävling spelas över 9 hål och du kan spela banan hur många gånger som helst. Det bästa resultatet räknas. Den klass du anmält dig till är den klass som du tillhör under hela tävlingsperioden.

Priser
Vi har samarbete med RUFF, Indoor Golf och Lödde Indoor Golf som ställer upp med presentkort efter varje deltävling. I finalen så sponsrar Indoor Golf Group med 3 platser till deras Pro-Am på Challenge Touren (gäller enbart elit-klassen)

Bokning
När du bokar din tid på RUFF/Indoor/Lödde så spelar man 2 och 2 och det kostar 100 kr per person och timme alla vardagar. När du bokar via Indoor Group anger du en kod som du får skickat till dig av oss som du använder vid bokningen. På de andra bokar du som vanligt men väljer betalning på plats. När du kommer på plats uppger du att du spelar i tävlingen – Slaget om Sverige och då får du specialpriset 100 kr/ timme och per junior när ni minst är 2 st som spelar.

Lokala regler
Då vi spelar inomhus gäller detta:

 • Spela med rena klubbor
 • Helst nya bollar
 • Hålla speltempot och respektera tiden för bokningen (om du har hål kvar kan man inte spela färdigt)
 • Inga mulligans (inställt så det går inte att ändra)
 • Ingen puttning (inställt så det går inte att ändra)

Tävlingsomgångarna och banorna:

 1. v.47 – 49 – St Andrews Old Course, 1-9
 2. v.50 – 52 – Albany GC – Hero World, 1-9
 3. v. 1 – 3 – Lidingö GK, 1-9
 4. v. 4 – 6 – The Summit, 10-18
 5. v. 7 – 9 – Le Golf National, 10-18

FINALBANAN spelas 18 hål den 20/3 och den håller vi hemlig!

Resultat och Order om Merit
Efter varje deltävling publicerar vi Order of Merit och vinnarna i respektive klass på våra hemsidor och i våra sociala medier. Presentkorten skickas hem till alla vinnarna.

Tävla året runt

Spela Slaget om Sverige!

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

Advertising

Analytics

Other