Välkommen till SGDF Juniortävlingar

SGDF arrangerar tävlingar för juniorer som är nya inom golf ändå upp till tävlingar för mer etablerade spelare. Vi vill erbjuda bra genomförda tävlingar med hög kvalité som genomförs på ett sportsligt och rättvist sätt för samtliga deltagare. Mer information om lag och individuella tävlingar hittar ni under respektive sida. 

Inom tävlingsverksamheten erbjuds en tävlingstrappa som startar med tävlingar över 9 hål med hcp och slutar med Teen Tour first. Därefter tar SGFs juniortävlingar vid. Tävlingsverksamheten erbjuder både individuella tävlingar och lagtävlingar för olika spelarnivåer.

Vilken nivå ska jag spela på? Kika på vår tävlingstrappa nedan, den illustrerar vart man börjar när man vill ta första steget att börja tävla utanför klubben ändå upp till nationell nivå arrangerat av SGF. Klicka sedan vidare i vår meny och läs om våra olika tävlingar, där finns mer detaljerad information om respektive tävling.

 

Uppdatering gällande Covid-19 och juniortävlingar

Från och med 1 juni gäller lättnader för allt tävlingsspel, läs mer på SGF hemsida.

Vår målsättning framöver är att i största möjliga mån kunna genomföra tävlingarna så säkert som möjligt eller ställa om. Detta kan komma att ske med kort varsel.

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Vi använder cookies för att erbjuda dig en bättre webbläsarupplevelse, analysera webbplatstrafik och personifiera innehåll.

Advertising

Analytics

Other