Juniortävlingar inför säsongen 2022

Nu är det dags att planera och fördela 2022 års juniortävlingar inom SGDF. Som vanligt har vi inom distriktet fått ett antal tävlingar från Golfförbundet som vi skall arrangera. Samtidigt har vi våra egna tourer och lagtävlingar som behöver spelplatser.

För att vi tillsammans skall kunna erbjuda våra juniorer att utvecklas och tävla inom golfen behöver vi dela på ansvaret att arrangera juniortävlingar.

I år är det inga större nyheter när det gäller juniortävlingar. Vi kommer att förutom Mini tour, Rookie Tour, Teen Cup, Teen Tour First, Teen Tour Future, Teen Tour Elite, JSM klubblag omgång 1 också arrangera Teen Tour finalen i september. Dessutom har vi våra distriktslagtävlingar Tjejligan, Stockholmsligan och future league som vi arrangerar

För Teen Tour First / Rookie Tour vill vi också veta speldag (lördag eller söndag, alternativ ser ni i bifogad pdf). Samma gäller för Teen Tour Future förutom omgång 3 + 4 som har spel både lördag och söndag. Tänk på att det är fritt inspel för Teen Tour dagen innan så om ni väljer söndag är inspelet på lördagen.

Mini Touren kör vidare som en tävling där klubbarna ansöker om en omgång och vi försöker se till att så många omgångar som möjligt kan spelas under säsongen. Gå gärna ihop med andra klubbar i närheten och marknadsför detta så att ni kan locka fler spelare till just er omgång. SGDF tillhandahåller manualer och instruktioner för hur Mini Touren skall genomföras, men vi tillsätter inga funktionärer, utan detta sköter klubben själv. Mer information omkring Mini Tour kommer under vintern.

På denna sida hittar ni dokument med de tävlingar som vi skall arrangera i distriktet under 2022. Vi önskar 3 alternativ från er för att underlätta fördelningen av tävlingar.

Har ni frågor om tävlingarna vänligen kontakt Fredrik Bengtsson via mail (fredrik.bengtsson@sgdf.se).

Vi önskar svar från samtliga klubbar så snart som möjligt men senast den 8 november. Svaren skickas till Fredrik Bengtsson Juniortävlingsansvarig, SGDF