Junior

Inspireras av våra grymma Stockholmstjejer!

Inspireras av våra grymma Stockholmstjejer!

Den 16e mars bjuder Golftjej STHLM in till ett inspirerande digitalt forum där vi får möta Nora Sundberg och Anna Magnusson. Under forumet kommer vi att intervjua Nora och Anna och de kommer att dela med sig av sina erfarenheter som golfspelare samt planer och tankar för framtiden. Missa inte möjligheten att inspireras och lära dig av Nora och Anna! 

Är det något speciellt som du undrar lite extra över och vill att vi ska tjejerna under forumet? Tveka inte att maila dina frågor till golftjejsthlm@sgdf.se

”Hej! Jag heter Nora Sundberg och är 15 år gammal. Jag representerar Stockholms golfklubb. Jag har +4 i hcp och tävlar på Teen Tour Elit hemma i Sverige men jag spelar också internationella tävlingar.”

”Hej! Jag heter Anna Magnusson, är 26 år gammal & uppvuxen i Täby. Började spela golf när jag var 9 år på Österlens GK med min familj & ända sen dess har jag alltid  tyckt om att tävla & sporras av bättre spelare. Vid 15 års ålder bestämde jag mig för att satsa på golfen & ta mig till college. Efter 4 år på college ville jag ut i världen & nu spelar jag på Ladies European Tour & deras undertour. ”

 

När: Tisdag 16 mars kl 18.00-20.00

Var: Digitalt forum (länk skickas ut några dagar innan föreläsningen)

Kostnad: Ingen avgift

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig!

Vi reserverar oss för förändringar som kan ske till följd av utvecklingen av Corona-viruset. Vi som förbund följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten samt RF och SGF.

 

Vi ser fram emot att ”träffa” er alla över datorn den 16e mars!

Golftjej STHLM önskar alla välkomna!