Nyheter

Nu har anmälan till årets tävlingar öppnat!

Vill du börja tävla i golf i sommar?

Anmäl dig till Mini Tour!

Anmäl dig till Mini Tour Mini Tour är en 9-hålstävling för de juniorer som vill börja tävla och utgör första steget att börja tävla utanför sin egen hemmaklubb. Mini Tour ger deltagarna värdefull tävlingserfarenhet, möjlighet att spela på nya banor och samtidigt träffa nya golfkompisar.

 

Steget att börja tävla är inte så stort via Mini Tour, tävlingen spelas över 9 hål, poängbogey och från röd tee. Det finns möjlighet att få ha med en markör i bollen. Startavgiften är 100kr, alla spelare får ett startkit med peggar och bollar, medalj och ett deltagarpris. Det finns över 20 tävlingar, du som junior anmäler dig till de tävlingar du vill spela. Nu finns spelschemat ute, anmälan är öppen!

 

Klicka här för att läsa mer och hitta en tävling nära dig!

 

Dags att ta nästa steg i tävlingstrappan?

Anmäl dig till Rookie Tour

Anmäl dig till Rookie Tour Rookie Tour är avsedd att ge yngre spelare en möjlighet att spela på andra klubbar och få tävlingserfarenhet, över 18 hål med handicap.

 

Rookie Tour passar spelaren som har kommit igång med tävlingar på hemmaklubben och även testat på SGDF Mini Tour och känner att det är dags att ta nästa steg. Tävlingen spelas över 18 hål slaggolf med handicap. Detta är en jättebra tävling för att lära känna nya golfkompisar utanför klubben och även att se hur det funkar på Teen Tour som är nästa steg. Rookie Tour spelas nämligen alltid på samma spelplats och datum som för SGF Teen Tour First.

 

Anmälan är öppen, klicka här för att läsa mer och anmäla dig!